unicos_logo

een stukje unicos

Al zo lang als tuinen bestaan, spelen zij een belangrijke rol in het leven van de mens. Zo vormt een tuin in veel gevallen de ideale plek voor ontmoeting, ontspanning en inspiratie. De tuin is een oase van rust, waarin men de ruimte en kalmte ervaart waar men zo naar kan verlangen na een lange werkdag of een mooie zomerdag.
De buitenkeukens van Unicos zijn bedoeld om een rol te vervullen in het behalen van dat éne doel: het creëren van een buitenruimte waarin de atmosfeer u volledig tot rust laat komen.

Onze kracht

Eigen vakmanschap

Door middel van onze eigen productontwikkelaars en onze eigen productielijn, kunnen wij kwaliteit en zekerheid met vertrouwen garanderen. Na productie wordt uw keuken dan ook door onze eigen vakbekwame monteurs met ervaring in interieurbouw zorgvuldig geinstalleerd.

Duurzame materialen

Gepoedercoat aluminium, RVS hang- en sluitwerk en SPC werkbladen. Met aandacht voor kwalitatief materiaal gebruik waarborgen wij een lange levensduur van uw keuken.

prijs-kwaliteit

Unicos gelooft dat een sterk design gecombineerd met een hoogwaardig eindproduct alsnog betaalbaar moet kunnen zijn. Zonder concessies op kwaliteit of functionaliteit leveren we buitenkeukens die perfect op uw wensen aansluiten.

ons specialisme

Door ons specialisme en ervaring kunnen we u deskundig adviseren over elk type buitenkeuken voor welke situatie dan ook.

Unicos Over Ons

Onze werkwijze

01 Visueel Ontwerp

De droom begint met het samenstellen van hét perfecte plaatje. Wij denken met u mee over de juiste combinatie van materialen, kleuren en samenstellingen om tot een gepersonaliseerd ontwerp te komen.

02 Technisch Ontwerp

Vervolgens wordt het ontwerp technisch tot in detail uitgewerkt. In dit proces houdt Unicos rekening met alle situationele bijzonderheden om zo een keuken te ontwikkelen die zijn kwaliteit door de jaren heen behoudt.

03 PRODUCTIE

Daarna gaan we over tot het echte vakmanschap; de productie. Unicos is bewust van het belang van afwerking; elke keuken verdient maximale aandacht. Zo zorgen we dat elke geleverde keuken ook écht af is.

04 mONTAGE

Tenslotte wordt de keuken in de tuin geïnstalleerd. Hierbij kijken we oplettend naar de omstandigheden en zijn we pas klaar als de keuken zonder zorgen gebruikt kan worden.

Unicos Over ons

Adviseur

Tjerk Mulder

Met een geschiedenis waarin het buitenleven een centrale plek inneemt is Tjerk Mulder begonnen met Unicos. Tjerk is de commerciële schakel van het merk, en zijn visie op kwalitatief genieten van design in de buitenlucht vormt het fundament voor Unicos. Het vertalen van wensen naar een inspirerend en persoonlijk ontwerp is zijn roeping. Tjerks aandacht uit zich in een combinatie van ervaring, inzicht en passie.

IMG_5365

Technisch ontwerp

Tom Jasperse

Het technische brein achter de creaties van Unicos is Tom Jasperse. Met jarenlange ervaring en affiniteit met de Outdoor Living markt staat Tom garant voor het hoogste niveau aan vakmanschap. Tom pakt de productontwikkeling aan op gestructureerde wijze. Zijn perfectionistische en gedreven mentaliteit zit verweven in elk meesterwerk van Unicos. Waar anderen tevreden zijn, zet Tom een stapje extra richting vooruitgang.